Få tidenes opplevelse på Autodromo Nazionale Monza

Autodromo Nazionale Monza er en racerbane som ligger i Italia, utenfor Monza. Den har tre forskjellige strekninger og blir brukt til blant annet Formel 1, Grand Prix, World Tour Car Cup og MotoGP.

For bilentusiaster er dette en ypperlig anledning til å få oppleve denne spennende banen! Det er en bane på 5793 meter, en på 2405 meter og den siste på 4250 meter. Sistnevnte er en høyhastighetsbane. Denne banen har en maks hastighet på 340km/t, og er det sjåførene når helt på slutten av banen.

Du finner alt du trenger å vite her. Dette inkluderer priser, hvilke arrangementer og hva du kan forvente når du kommer. På denne linken kan du også lese mer om selve banen og når den ble bygd. Denne reisen er spennende for både store og små bilentusiaster.

På disse turene er det mulig å bestille en pakkereise, noe vi absolutt vil anbefale for å få mest mulig ut av reisen. Det er mye å oppleve, og her kan du finne det som passer deg best.

2022 kommer til å bli et år med mye spenning og glede her, og vi vil at du skal få all den informasjonen du trenger for å holde deg oppdatert!