Gi deg selv et kick med norsk poker

Både gatebil og poker kan gi et realt adrenalinkick. I poker kjenner du pulsen stige når du går all in. Kjører du gatebil kan du få det samme adrenalinrushet når farten stiger. Det er aldri feil med litt spenning i hverdagen – enten du foretrekker kortspill eller fete felger.

Risiko

Er du strategisk og risikovillig, kan poker være spillet for deg. Det er fullt mulig å tjene mye penger på poker, men det er risikabelt og krever en del innsats. Du må tåle å jobbe deg gjennom perioder med uflaks, og ha nok disiplin til ikke å spille bort mer enn du har råd til å tape. Hvis dette likevel høres ut som noe for deg, er det mengder av nettsider som tilbyr poker online.

Nettpoker

Mens man tidligere måtte møtes fysisk over pokerbordet for å spille en hånd med Texas Hold’em eller Omaha, er det i dag nok å koble opp PC’en eller mobiltelefonen til internett. Nettbaserte pokersider er tilgjengelige døgnet rundt, og gir deg som regel flere varianter av poker å velge mellom.

Poker guide

Det er mange nettsider med gode guider til å spille poker. Ønsker du å sette deg inn i pokerspillteori og strategiske konsepter? Klikk her for å finne en god artikkel på nett.